top of page
קהילת הסוויצ'רים בוגרי סוויץ' בראש הקורס מאפס למאה 0-100

קהילת הסוויצ'רים

ציבורי·641 בוגרים

מאפס למאה

סדנת טיפול שוטף

דיפרנציאל קדמי ז"ל

היילקס 2004

טוב זה סרטון ממש עצוב של הדיפרנציאל הקדמי מהטנדר שלי (טויוטה 2004) אחרי כמה דפיקות חזקות בשילוב 4/4

אשמח לדיון מה גרם לזה, אעלה פה את סדר הדברים

בחודש מאי 25 עליתי קיר מוות קטן עם הטנדר, והרגשתי בראש המעלה כאילו שברתי צירייה, את הירידה חזור עשיתי בניוטראל ושבוע אחרי כך טסתי לכמה חודשים

באוקטובר 25 אני בארץ, הטנדר אחרי אוברול (התמכרות קשה לשמן, דיון בפני עצמו) משלב 4/4 בזהירות ושומע דפיקות מהציריה השמאלית זאת שהרגשתי ששברתי במאי

פתחתי וגיליתי שם לוקר שבור שמסתובב חופשי

עד שמצאתי לוקרים מפירוק (נכנסתי עמוק לשטחי A עם הטנדר ובלי אקדח, לא נורא שרדתי כדי לספר) יצא שבאו חברים לבקר ורצו לראות את הטנדר מטפס קירות, ניסיתי לטפס בהנעה אחורית ולא צלח, שילבתי לואו והילוך שני, ולא הצליח (שיפוע אימתני) אבל פתאום נשמע דפיקה מכיוון הטרנספר

הידרדרתי אחורה שילבתי חזרה ל4/4 היי נתתי גז וזינקתי את הקיר כמו גדול עם דפיקות חזקות מכיוון הטרנספר

שבוע אחר כך החלפתי לוקרים ויצאתי למסע חמישה ימים במדבר, על העליה הראשונה הבנתי שהאוטו דופק כשאני משלב 4/4 אז סיימתי חמישה ימים בהנעה אחורית בלבד (400 ליטר מים על האוטו ועגלה עמוסה, שאפו למהנדסים של טויוטה) וניסיתי להבין מה שבור שמה למטה , מבדיקה פשוטה שללנו את הטרנספר ואת הלוקרים החדשים וגילינו את מקור השבר

אשר יגורתי בא לי והנה הסרטון לפניכם.

מה גרם לו להישבר ככה? אשמח לתשובות מפורטות

197 צפיות
גיתאי נוה
12 בדצמ׳ 2025

תקשיב מושיקו. רק קראתי במהירות ולא היה לי זמן להתעמק. אבל אני בוכה פה פיפי, מי המציא אותך ולמה לא שכפל בכמה עותקים שיהיה פה אקשן 🤣🤣🤣

נערכה

בוגרים

bottom of page