לנדקרוזר בעיית הילוכים
אהלן, האוטו לא מצליח לשלב לרוורס. בהתחלה נפתר אחרי משחקים ועכשיו בכלל לא. מרגיש כמו ניוטרל. למישהו יש רעיון מה יכילה להיות התקלה? לנדקרוזר 2005
53 צפיות

אהלן, האוטו לא מצליח לשלב לרוורס. בהתחלה נפתר אחרי משחקים ועכשיו בכלל לא. מרגיש כמו ניוטרל. למישהו יש רעיון מה יכילה להיות התקלה? לנדקרוזר 2005
מאפס למאה
מאפס למאה
מאפס למאה
מאפס למאה
סוויץ' בעלילה...
יש שמן בתקן ובכמות המתאימים (ככל שחקרתי מדברים על דקסון 3) אבל עוד לא הספקתי להתארגן על פילטר כי קשה עם חלפים בארץ וכי מילואים... אבל אתמול במקרה הייתי ליד הג'יפ ואמרתי ננסה לראות מה קורה. הנעתי, שילבתי רוורס, בהתחלה כמה שניות פרפר על ניוטרל. ואז, פתאום שמעתי קליק ובום הרוורס השתלב במכה כאשר הרכב עוד בירידה של הטורים מרחב ה1200-1300 סל"ד. כמובן שהאוטו קיבל זעזוע מההשתלבות הפתאומית בסל"ד מעל סרק והתחיל לנסוע אחורה. לאחר מכן קדימה, אחורה והשתלב חלק ונסע חופשי לכל כיוון. מה שהוביל אותי לחשוב שבדיאגנוסטיקה אנחנו כן יכולים להניח שהמצמדים וגלגלי השיניים בסדר מה שמוביל אותי להניח שהבעיה היא אחד מ - סולונאידים, מוח סתום, שמן דליל/מלוכלך. כך או כך כל אלו ייבדקו ויפתרו בטיפול שרשום מעלה. ואם כל אלו לא יעבדו אז אולי הסיפור זה מחשב גיר עם תקלת תוכנה/חומרה מזדמנת. אשמח לתובנות על מה שכתבתי 😀