ברקסים בפעם הראשונה
זהירות חפירה לפניך🙃
סיימתי קורס סוויץ בראש לצד כל הסדנאות והגיע הזמן לעשות ברקסים, אז נסעתי לקנות צלחות ורפידות ואז נתקלתי בבעיה הראשונה, אין בשום מקום גריז לבן ואנטי סקוויק אז ויתרתי על האנטי סקוויק כי זה פשוט היה סיוט לשום חנות באזור לא היה לא יודעים גם על מה מדובר כמה פגים(😉) אתם יכולים להיות?, הצלחתי להסתדר על גריז לבן מחבר שעזר
והתחלתי לעבוד, יום שבת שם את הרכב שלי בחניה המקורה במקום הרכב החשמלי של ההורים שהיה צריך להיטען אבל כמובן שחשבתי שזה עניין של שעה גג שעתיים וכמובן שהעיניינים הסתבכו...
מעלה את האוטו על בוקים מתחיל לפרק את הגלגל הראשון ואז הבורג נתקע והבנתי שהלך בוז׳ון מחליט שאין ברירה צריך לשבור אחרת אי אפשר להמשיך לעבוד

שובר את הבורג מתחיל לפרק את הקליפר מוציא את הרפידות ורואה שהכל בסדר בצד ימין רפידה חדשה מצד שמאל ישנה וזה בסדר בצד הזה(צד שמאל)

עובר לצד ימין ורואה את הדבר הבא:
רפידות גמורות שחוקות שכבר חרטו את כל הדיסק והאינדיקאטור נעלם מרוב שהוא נחרט מבין שהקליפר תפוס ועכשיו אני צריך קליפר חדש ביום שבת כשאני צריך להחזיר את הרכב החשמלי לטעינה בעוד כמה שעות מאיפה מביאים עכשיו קליפר? כמה עולה? מאיפה מתחילים בכלל? אין לי רכב ליסוע לקנות קליפר
סיבוך שייצר לחץ מחר יש עבודה ואין רכב ליסוע לעבודה מה עושים? אי אפשר לכווץ את הבוכנה של הקליפר בחזרה כי היא תקועה בחוץ חייב קליפר חדש והמחירים בגוגל לא נעימים כל כך (800 ומעלה) מחליט לדבר עם אמיתיי שאמר לי שיש בחור בטירה שפתוח בשבת ומוכר חלקי חילוף ובטוח שיש לו כל מה שצריך, מתארגן על הרכב של ההורים מפרק את הקליפר הדפוק נוסע לטירה קונה קליפר ושתי בקבוקים של שמן ברקס (כי עכשיו צריך לעשות ניקוז) כמובן שחשבתי שיספיק לי אבל תמיד יש הפתעות במיוחד כשעושים פעם ראשונה....
חוזר לבית מרכיב הכל שם רפידות חדשות כל מה שצריך עושה ניקוז אוויר מקדימה מבזבז בקבוק שלם רק על הקדימה סוגר גלגלים עובר אחורה מתחיל לנסות להוציא את הגלגל האחורי ימני והופ

בוז׳ון ראשון יוצא קצת קשה אבל משתחרר בסוף, בוז׳ון שני נשבר והשלישי מסתובב על ריק
מה עושים עכשיו? כבר חסר בוז׳ון אחד מקדימה עכשיו גם 2 אחורה? מתחיל להחשיך הסבלנות נגמרת היאוש כמעט ניצח הרכב פורסם ביד 2 (אמיתי לגמרי)
עשיתי הפסקה מחקתי את המודעה מיד 2 וחזרתי לעבוד הפעם ניסיתי משהו אחר הרמתי את הרכב עם ג׳ק במקום מהצד כמו שצריך לעשות הרמתי מהאמצע מהסרן האחורי ובעצם פתחתי לי גישה לא נוחה בכלל לקליפר האחורי מבלי לפתוח את הגלגל אבל זה מה יש, מתחיל לנקז אוויר מבלי לחשוב על ברקסים אחורה רק רוצה לסיים מנקז אוויר בהתחלה הולך סבבה ואז הבת זוג שלוחצת על הברקס שיחררה באמצע שאב מלא אוויר ובקיצור הלך בקבוק שלם רק על צד ימין, מחליט לנקז גם בצד שני אפילו שהנוזל ירד מתחת למינימום (עדיף שיהיה חסר מאשר שיהיה אוויר בבלמים או לפחות ככה חשבתי)
הנוזל ברקס מתחת למינימום אבל לפחות אין אוויר יותר וסיימתי עם החרא הזה דאגה אחת פחות
מניע מנפח בברקס יוצא לנסיעת מבחן והאוטו פשוט בולם בכיף בלי רעשים בלי קשיים מרגיש הרבה יותר טוב הבלימה כמו חמאה אבל גם חזקה כאלו נכנסתי בקיר😂 פשוט עלה לי חיוך ענקי שהיה שווה הכל הקליפר הדפוק פגע המון באיכות הנסיעה ורק אחרי שהחלפתי הרגשתי כמה,
למי שנשאר עד כאן אני מצטער על החפירה ואני אומר מעכשיו זה לא פשוט אבל שווה כל שניה של סבל תעשו בעצמכם תהנו תתיאשו תשברו תראש זה חלק מזה יכול להגיד לכם בלב שלם שזה אחת החוויות היותר כיפיות שהיו לי לאחרונה עברו מאז 4 חודשים אני עובד כבר במוסך מורשה החלפתי מאות ברקסים ורק בזכות מה שעברתי ובזכות זה שלא ויתרתי
בהצלחה לכולם

טירוף כל הכבוד