top of page
קהילת הסוויצ'רים בוגרי סוויץ' בראש הקורס מאפס למאה 0-100

קהילת הסוויצ'רים

ציבורי·632 בוגרים

גנרטור

אהלן חבר'ה נעים להכיר :)

אני מחפש גנרטור פשוט ואמין שאוכל גם לטפל בו בעצמי מן הסתם...

אשמח להמלצות 🙏

32 צפיות
דודו
25 يونيو 2024

תומר, אני לא מכיר חברות ממומלצות או דגמים מסויימים מומלצים,, אבל כשאתה מחפש גנרטור אתה צריך לדעת את היעוד שלו, בגדול תראה שלגנרטורים יש מספר פרמטרים:

1. הספק חשוב שתדע מה אתה הולך להפעיל איתו כדי שתדע לבחור הספק מתאים

2. מושתק / לא מושתק, אם אתה רוצה להפעיל אותו בשכונת מגורים גנרטור לא מושתק יגרום הרבה צרות עם השכנים

3. תלת פאזי / חד פאזי תלת פאזי אלה גנרטורים גדולים יותר ויקרים יותר ולכן כנראה שאתה צריך חד פאזי

4. לא מיוצב / מיוצב רק מתח (AVR) / מיוצב מתח ותדר (אינוורטר), לא מיוצב לא מתאים להפעלה של מכשירי חשמל שרגישים לקפיצות מתח ולכן בעייתי ( שוב אתה צריך להגדיר מה למה מיועד הגנרטור) במיוחד אם אתה לא סגור לגמרי מה אתה הולך להפעיל.

5. סוג מנוע, גנרטורים מגיעים עם מנועי 2 ו 4 פעימות, בבדיקה שעשיתי רוב הגנרטורים המיוצבים אינוורטר מגיעים עם מנוע 4 פעימות ככה שאחרי הקורס אני חושב שלא תיהיה לך בעיה לטפל בגנרטור כזה, למרות שנראה לי שגם מנוע 2 פעימות לא יהווה מכשול רציני עבור בוגר סוויץ בראש.

6. סוג הדלק רוב הגנרטורים עובדים על בנזין אבל יש כאלה המשלבים בנזין וגז (להבנתי גז ביתי רגיל, אבל אני לא סגור על זה) לגז יש הרבה יתרונות בעיקר בתחום שריפת הדלק ובזיהום, בנוסף בזמן משבר אם תהיה בעיה להשיג את האחד תמיד יש לך אפשרות להשתמש בשני.

7. הנעה יש כאלה עם הנעה ידנית ויש כאלה עם סטרטר חשמלי ואפילו עם שלט ככה שתוכל להדליק אותו מהספה

מקווה שעזרתי, ועשיתי לך קצת סדר,

בכל מקרה מצאתי את הלינק הזה נראה לי מכסה את כל מה שרשמתי +

https://www.argentools.co.il/pages/26965-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%92%D7%A0%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%A0%D7%99-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A

בוגרים

bottom of page