top of page
קהילת הסוויצ'רים בוגרי סוויץ' בראש הקורס מאפס למאה 0-100

קהילת הסוויצ'רים

ציבורי·778 בוגרים

רפידות חלופיות סוזוקי SX4 2010

היי, אני מתכנן להחליף דיסקים/צלחות אחוריים כי הופיעו רעידות בבלימה, ועל הדרך גם רפידות חדשות, אבל ראיתי שהחלפים שקניתי קצת שונים. קודם כל החריץ באמצע - אבל הבנתי שזה לא בעייתי במיוחד. אבל שנית חסר שגם/בליטה בחלק האחורי של הרפידה, שלפי הספר רכב אמור להיכנס בבוכנה של הקליפר.. לעכשיו לא החלפתי כי הבעיה לא חריפה.

אני תוהה אם לפנות לחנות חלפים להגיד שזה לא תואם, ולהתעקש איתם על מקט, או אם מישהו יודע להגיד שזה לא בעייתי במיוחד?

אני חושב שהבוכנה בנויה ככה כי זה בלם יד משולב עם הקליפר? אבל אני לא מאוד מבין בזה.

184 צפיות
Alexander Feldman
Alexander Feldman
05 ביולי

1) כתבתי לך בפוסט על ציריות RTFM. יש לזה סיבה. סוזוקי SX4 2010 יוצרה בשני אפשרויות. דיסקים ורפידות בכל 4 הגלגלים או דיספים ורפידות מקדימה ובלמי תוף מאחור. הרפידות הקדמיות שונות בשני המקרים.

2) אף פעם על תאמין למוכר שאתה לא סומך עליו או שקיבלת עליו פידבק חיובי אמיתי ממי שאתה מכיר.

3) מוכר נורמלי לא ימכור לך כלום בלי מספר רכב שאיתו הוא מוציא מספר שלדה ורואה בדיוק מה מתאים לגרסת הרכב שלך.

4) יכול להיות שאני טועה אבל הרפידות נראות של HI-Q שלא מתאימות לרכב שלך עם יש לך 4 דיסקים ורפידות בכל הגלגלים. פלוס גם החברה לא משהו.

5) יש דרך די פשוטה בשביל לדעת בעצמך את רוב סוגי הדיסקים והרפידות שמתאימות לרכב שלך לפי ה-VIN שלך. עם אתה רוצה ללמוד תדבר איתי 0545744810

בוגרים

bottom of page