לצערי היתה לי הבוקר תאונה וכנראה הלכה לי המאזדה 626. הנזק כנראה גדול מכדי לתקן. יש לי עוד אחת, כמעט זהה לחלוטין! כנראה מאד אשמח לעזרה בלפרק ולשמור חלפים. מוכן כמובן גם לשלם למי שיעזור. ישנה גם שאלה להיכן לגרור, כי לאחר התאונה הרכב לא מניע.
top of page
bottom of page

מאיפה אתה?
1) מה אתה עדיין יכול ורוצה לפרק?
2) מאיפה אתה?
אני מטבעון. הרכב נגרר על ידי המשטרה, כנראה לחצור הגלילית (לא הצלחתי לוודא). אבל לדעתי מותר לי להזמין גרר על חשבון הביטוח לאן שאני רוצה. בוודאות כדאי לפרק את כל מה שקל לפרק. צמיגים, חיישנים, בית מצערת, דש-בורד, משאבת דלק, מצבר, פנסים אחוריים, ועוד. הזדמנות להתאמן! אבדוק במסמכים מהמוסך הקבוע מה עוד הוחלף לאחרונה ויחסית מאד חדש. נראה לי שהרדיאטור הפנסים הקדמיים וכל מה שבסביבה הקדמית ניזוק בתאונה. להתעסק עם המנוע עצמו זה מוגזם עבורי.
מתי אתה מתכנן להתחיל?
עם יש לך מקום בבית או ליד הבית שאתה יכול לשים את הרכב התקול ולסגור עם ברזנט. תעשה את זה.
ברכבים ישנים מאוד קשה למצוא חלקים עם זה לא רכב מיוחד ( שטח, יוקרה,ביצועים וכו')
כל חלק שתצטרך אחר כך ל626 שאתה עדיין נוסע עלייה יהיה לך זמין לפירוק מיידי. דוגמא שלי. נקרא לי כבל רקליינר לכיסא אחורי ועלה לי 10$ חלק ו45$ משלוח כי אין בארץ.
עם אין לך יכולת לעשות את זה. עדיין תביא את הרכב אליך הביתה. ככה תוכל לעבוד ליד הבית וישר להכניס הביתה כל מה שתפרק תוך כדי אריזה וסימון.
אני עדיין הייתי מציע לך לשמור את הרכב כמו שהוא מכוסה לידך לצורך פירוק של כל מה שתצטרך. אבל עם אתה עדיין רוצה לפרק רק כמה דברים וליהפתר מהשאר.
תביא את הרכב ליד הבית שלך למקום שיהיה לפחות 1.5-2 מטר מסביב הרכב לעבוד ולהסתובב. כמו כן תדאג להרבה ,בקבוקים,ג'ריקנים כדי לשפוך לתוכם את כל הנוזלים. שמן, קירור וכו'.
מטף לזמן ניקוז הבנזין ( בדיזל זה לא היה קורה 😀 )
זה בתור התחלה.
מעדכן בעקבות התלבטויות מול פחחי רכב: האם הגיוני לפרק מכסה מנוע ופגוש, לכסות הרכב, ולשמור אותו היכן שהוא? או שאחטוף קנסות? יש למישהו הצעה היכן אני יכול לשמור תמורת תשלום סביר?
תלוי בחוק עזר עירוני של המקום שאתה גר בו. תבדוק.
אין לך חנייה פרטית?
כמו שכתבתי. תבדוק עם המועצה.